10 trápnych vecí, ktoré sa mužom dejú pri SEXE.

 

Dostal si ju do postele a už jej pomaly sťahuješ nohavičky. Gratulujeme. Ale to ešte nie je záruka, že to nakoniec nebude trapas ako v lacnej estráde. Tieto chvíle patria v mužskom živote k tým najhorším! Ktorá sa ti stala?

1. Keď zabudneš kondóm - je to síce nespravodlivé, ale tak nejako sa predpokladá, že kondómom bude vždy vybavený muž. A ten moment, kedy zistíš, že ho nemáš, a pritom si bol len pár centimetrov od skórovani
a, je ako keby ťa poliali studenou vodou.

2. Keď sa jej musíš opýtať, či berie prášky - keď potom kondóm nevytiahne zo šuplíka ona, prichádza ešte ten trapnější moment, kedy sa jej musíš opýtať, či berie prášky. Keď nie, je tu absolútny vrchol trápnosti, keď jej z posledného zúfalstva poradíš: "Ver mi, Dám si pozor."

3. Keď sa ti nepostaví - po takýchto prieťahoch nie je ani divu, že sa ti potom nepostaví. Čím dlhšie to potom trvá, tým si nervóznejší. A tým skôr si v nohaviciach zostane mäkkýš ako náčelník pripravený k boju.

4. Keď predstiera orgazmus a ty to odhalíš - bolo to super, stonala a užívala si to, ale v jednej chvíli to nejako prepískl
a. Alebo preječala. A tebe došlo, že to celý čas hrá. Strašné sklamanie. Čo teraz?

5. Keď urobíte prdiac
i zvuk - nemusí to byť ani tým, že ste mali na večeru fazuľa, ale pri divokom prirážaní sa často vzduch dostane aj do jej štrbinky, z ktorej potom v tej najnevhodnejšej chvíli unikne. Obojstranné rýchle vysvetľovanie, že: "Ja som to nebol! Ja to naozaj nebola!" je fakt strašné.

6. Keď nepolkne - predviedla parádny blow job, ale keď si
jej dal to najcennejšie, čo tvoje telo ponúka, tak si rukou prikryje pusu a odbehne do kúpeľne. A ty tam stojíš a dozvuky orgazmu postupne prekrýva pocit potupy.

7. Keď zabudneš jej meno - je to Hanka? Alebo Katka? ako sa do pekla volá? Niekedy si proste zaboha nemôžeš spomenúť a máš pocit, že to máš napísané na čele.

8. Keď sa spýtaš, či bola - párkrát
hekla, ale mala orgazmus? Jasne, nemusíš to vedieť ... ale ty to potrebuješ a musíš vedieť! Lenže buď bude urazená, že si to nepoznal, alebo sa pôjdeš zabiť, že si to nezvládol alebo že tí schválne kecá.

9. Keď nechceš zostať cez noc a začneš sa obliekať - bolo to fajn, ale kamoši sú stále v krčme a tebe sa ráno nechcú robiť palacinky, aby si na ňu urobil dojem. Trápne vysvetľovanie, že už musíš ísť, je podobne príjemné ako návšteva
u zubára.

10. Keď sa ťa spýta, či sa ešte uvidíte, a t
y nechceš - užili ste si, ale tým to hasne. Nechceš sa viazať, navyše včera neprehlta, nevieš či bola, nemôžeš si spomenúť na jej meno a už vôbec nechceš zostať cez noc. Ako jej to všetko ale povedať, aby sa nerozplakal?

 

erekcia som chlap

 

Vytvorte si vlastnú webstránku zadarmo s redakčným systémom WebJET Cloud.

Zobraziť plnú verziu stránky