Uspokojuje ženy veľký penis a je veľký penis výhoda? 

Muži si vyberajú partnerku podľa postavy. Presnejšie podľa veľkosti pŕs, podľa pásu, bokov, dĺžky nôh a krásy. Aj ženy majú svoje požiadavky, ktoré zohľadňujú pri výbere. Na rozdiel od mužov, ale žena podľa oka veľmi ťažko spozná, ako veľmi je veľký penis ukrytý pod nohavice. Ženu tak čaká pri prvom spoločnom milovaní prekvapenie. A to buď milé, či nemilé. Aké výhody skrýva veľký penis a je to výhoda alebo nie?

Nie je to len výhoda z fyzického potešenia. Ak získate povesť muža s veľkou pýchou, určite sa okolo vás budú krútiť atraktívnejšie ženy. To však nie je jediná výhoda, klady určite spoznáte aj pri sexe. Ale pozor, nezaspite na vavrínoch, veľkosť penisu nie je jediná cesta k vášmu triumfu. Čítajte nasledujúce riadky a dozviete sa viac informácií.

Má vplyv veľký penis na atraktívne ženy?

 

Asi neexistuje muž, ktorý by sa nerád chválil všetkým svojim kamarátom a známym ženou, ktorá je veľmi pohľadná a príťažlivá. Preto je jasné, že mužom na vzhľade záleží. Ako sa hovorí, krása je pominuteľná, ale v partnerskom vzťahu hrá úlohu. Zmieňovali sme sa o tom, že podľa bežného oka nerozoznáme, ako je muž vybavený. Aj tak sa však atraktívnejší ženy dávajú dokopy s mužmi, ktorí majú veľký penis, kvôli svojmu uspokojeniu. Predovšetkým títo muži mávajú väčšie sebavedomie pri dvorení u žien, než muži s menším pohlavím.

Existujú poznávacie znaky, podľa ktorých je možné zistiť, aký veľký penis muž asi bude mať. Tieto znaky však nie sú jediné, ktoré rozhodujú o tom, že obdarený muž má okolo seba krásne ženy. Už len to, že váš partner nie je tým prvým a jediným vo vašom živote, pri nej to platí tiež, je len hŕstka tých, ktorí sa dajú dohromady ihneď na prvýkrát.

Z toho by mohlo byť zrejmé, že svet je pomerne veľký, avšak je celkom malý, náhody sa skrátka dejú. Ženy zvyčajne na dámskych večierkoch preberajú svoj intímny život. Je teda pravdepodobné, že čím viac partneriek muž má, tým je väčšia pravdepodobnosť, že sa detaily o jeho intímnom živote dozvie viac a viac cudzích žien.

Uspokojí veľký penis ženu alebo je to pre ňu nepríjemné?



Ak muž vie čo a ako, tak aj malý úd vie urobiť veľké veci. Ženská vagína je síce veľmi citlivá na prvých centimetroch, ale muž, ktorý má väčš
í úd, vie dodať žene oveľa viac rozkoše než muži, ktorí sú vybavení menej.Je to tým, že vagína je citlivá po celej dĺžke. Je logické, že čím väčšia plocha vagíny je stimulovaná, tým viac si žena užije a dostane sa jej väčšia rozkoše.

Ak neoplývate väčším penisom, na pomoc vám môže prísť rôzne erotické vybavenie, sexuálne pomôcky. Tie totiž dokážu, spolu s partnerovým umom, ženu priviesť k explózii orgazmov, za ktoré vám bude vďačná. Keď však musíte myslieť na niekoľko vecí naraz, vy sám si len ťažko užijete erotickú slasť.

Ženy často porovnávajú, preto, ak nie ste jej prvým sexuálnym partnerom, zmierte sa s tým, že bude porovnávať s predošlými partnermi. Nemáte veľký penis, alebo je
len priemerný, ste v určitej nevýhode, body navyše nečakajte. Aj keď v iných oblastiach budete mužom číslo jeden, ktorý by žene zniesol pokojne aj modré z neba. Aj keď sú ženy romantické, všetko má svoje hranice, aj romantika. Žena dá prednosť skôr mužovi, ktorý je drsnejší, živočíšnejší, než tomu, ktorý je zženštilý a ako sa hovorí, papuča.


Muži s veľkým penisom sú viac sebavedomejší pri dvorení



Dnes je stále ťažšie a ťažšie sa zoznámiť, nájsť si vhodného partnera. A to či sa jedná o sexuálneho partnera alebo partnera životného. Každá doba má iné tradície, preto sa zvádzanie v dnešnej dobe a v čase pred tridsiatimi rokmi výrazne líši. Odmietnutie nie je vôbec nič pozitívne, radosť z toho mať nebudete. Práve takéto jedno odmietnutia s vami môže poriadne zamávať. Čo je nutné k osloveni
u ženy a na pozvanie na schôdzku? Rozhodne potrebujete veľkú dávku zdravého sebavedomia a tiež odvahu. Nemyslíme prehnané sebavedomie, to je skôr odradzujúce.

Muži, ktorí sú namyslení, veľa šancí nemajú. Na druhú stranu, ak muž trpí mindrákom napríklad kvôli svojmu malému penisu, pôsobí už od začiatku porazeneckými dojmom, alebo sa tvári, že hľadá pomoc. Pokiaľ muž vie, čo má dole za výbavu a nehanbí sa za to, sebavedomie z neho bude len sálať. A práve takto má veľkosť mužského údu vplyv na sebavedomie, aj keď si to muži nemusí uvedomovať.

Ak je pre neho veľkosť údu veľa dôležitá ako znamenie "supersamc", tak jeho postoj k vlastnému údu bude mať vplyv na to, ako bude pôsobiť na ženu, aké bude jeho správanie na stretnutí, aký bude pri sexe. Práve svojou neistotou sa muži tak často dokážu odsúdiť k neúspechu.

 

Po kom ženy túžia - mužský idol



Začneme vašimi hodnotami, podľa ktorých si plánujete, ako by vaša partnerka mala vyzerať, čo by jej rozhodne nemalo chýbať a podobne. Ako sme už skôr naznačili, aby sa muž o ženu zač
al zaujímať, musí ho zaujať vizuálne. Potom samozrejme nastáva čas na hodnotenie všetkých jej ďalších kvalít, ale prvé je naozaj vzhľad. Niet sa za čo hanbiť, je to dané od prírody.

Ale pozor, aj ženy majú svoj určitý idol, podľa ktorého si vol
ia svojho partnera a to ako životného, ​​tak sexuálneho. Čo stojí na prvých priečkach ženského rebríčka? Aj keď vám môžu tvrdiť niečo iné, tak aj tu vzhľad hrá dôležitú úlohu. Okrem toho potom počujete veci ako charizmu, galantnosť a šarm. Ženy preferujú muža, ktorý je vzdelaný, inteligentný, mal by mať prirodzené sebavedomie, sebaistotu, mal by vedieť ženu prekvapiť. A sebavedomý muž nerieši svoje nedostatky, či už treba výšku, svaly alebo veľkosť penisu.

Ak sex odďaľujete z dôvodu obavy, čo vám partnerka povie na vaše vybavenie, môže váš čakať príjemné, ale aj nepríjemné prekvapenie. Muži si často myslia, že ženy majú príliš vysoké a veľké požiadavky na muža. Ale úprimne, aj muži majú často veľmi nereálne predstavy o svojej partnerke. Veľkosť penisu je pre dobrý vzťah dôležitá, aj keď to tak nemusí na prvý pohľad vyzerať. Na druhú stranu, nezúfajte, aj keď je vaša výbava menši
a alebo naopak extrémne veľká. Vždy sa nájde žena, ktoré to bude vyhovovať, pretože aj ženy sú rôzne vybavené čo sa týka šírky a pružnosti vagíny.


Sex s veľkým penisom


Ako je to však s jeho dĺžkou čo do priemeru? Penis nie je nutné merať presne na milimeter. Priemerná dĺžka sa uvádza asi 12cm. Aká je však ideálna dĺžka?
Tá je údajne okolo 17cm. Podľa týchto údajov už ľahko zistíte, ako ste na tom. Nejedná sa však len a len o dĺžku mužského údu. Úlohu tu má aj tvrdosť penisu, udržanie erekcie penisu a tiež to, ako ste pri milovaní šikovní a znalí. Nie ste na prvej priečke v znalosti milovania len preto, že je váš penis veľký. Veľký penis ponúka určitú výhodu, preto ak ho máte, rozhodne to využite.

Veľký penis vám pomôže naštartovať jazdu, však riadiť musíte sami. O sebavedom
í sme už písali. Ak ste na svoj penis veľmi, ale veľmi hrdí a pyšní, môže sa stať, že zostanete spolu sami. Všetko so všetkým súvisí. A tak, vo chvíli, keď budete až moc pyšní na svoj úd a budete moc namyslení, iný muž, ktorý má penis priemernej dĺžky, môže zaskórovať.

Veľakrát si, ale ženy sťažujú, že sex s veľkým penisom nie je vôbec príjemný, ak máš ešte k tomu žena užšie vagínu. Mnoho žien nám tiež potvrdilo, ak narazí na muža s veľkým penisom, radšej opustí partnera alebo k nemu pristupujú opatrnejšie. Ženy skôr preferujú širš
í penis, pred veľkým penisom. Sex s veľkým penisom nie je moc príjemný.

erekcia som chlap

 

Vytvorte si vlastnú webstránku zadarmo s redakčným systémom WebJET Cloud.

Zobraziť plnú verziu stránky